flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники Господарського суду Вінницької області взяли участь в церемонії покладання квітів з нагоди відзначення Дня українського добровольця

14 березня 2018, 15:47

Сьогодні, 14 березня, з нагоди відзначення на Вінниччині першої річниці Дня українського добровольця, на Європейській площі відбулося покладання квітів до Меморіалу Слави і пам’ятного знаку Небесної сотні та загиблим героям АТО. 

Саме в цей день в Україні 2014 року перші 500 бійців-добровольців Самооборони Майдану прибули на полігон Нові Петрівці для формування першого добровольчого батальйону. День українського добровольця установлений  як свято Верховною Радою України 17 січня 2017 року.

В заході прийняли участь керівництво області та міста, представники громадських організацій, військовослужбовці Збройних сил України, учасники антитерористичної операції на Сході України, представники інститутів громадянського суспільства та засобів масової інформації області, вінничани та гості міста.

Працівники Господарського суду Вінницької області також долучились до церемонії покладання квітів на знак вшанування пам’яті, героїзму і мужності захисників незалежності, територіальної цілісності України.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять усіх українських військовослужбовців, які загинули в ході проведення антитерористичної операції на території тимчасово окупованих Донецької та Луганської областей.

 

 

 

Із використанням фото та матеріалів сайтів Вінницької міської ради та Вінницької ОДА.