flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

16 березня 2018 року в Господарському суді Вінницької області відбулось навчання з питань дій та спілкування зі ЗМІ

16 березня 2018, 17:03

Діяльність судової влади становить значний суспільний інтерес, адже громадськість завжди прагне бути поінформованою щодо розгляду у суді того чи іншого питання, діяльності суду як установи в цілому.

Як поводити себе, якщо до суду завітали представники мас-медіа? Як взаємодіяти зі ЗМІ, аби діяльність суду була висвітлена об’єктивно та неупереджено? Як відбувається організація судового процесу, на якому присутні журналісти?

На ці та інші питання сьогодні дізнались відповіді працівники апарату Господарського суду Вінницької області в рамках проведення відповідного навчального заняття.

Захід був проведений на виконання Плану навчально-практичних заходів з питань організації роботи, антикорупційного законодавства, етичної поведінки та ділового спілкування працівників апарату Господарського суду Вінницької обрості на 2018 рік та Плану комунікаційних заходів Господарського суду Вінницької області на 2018 рік.

Доповідачами виступили заступник керівника апарату суду Крістіна Слободонюк, прес- секретар Олеся Слободян та секретарі судового засідання Надія Василишена і Світлана Жиляк.

З метою більш ґрунтовного засвоєння нових знань за темою, модератори заходу підготували слайдову презентацію.

Завдяки отриманій інформації наші працівники змогли познайомитись з основними аспектами роботи ЗМІ, їх правами та гарантіями діяльності, а також правилами допуску, перебування представників медіа в приміщення суду та залах судових засідань.