flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

03 квітня 2018 року до Господарського суду Вінницької області завітали студенти Вінницького торговельно-економічного коледжу

03 квітня 2018, 16:42

З метою  підвищення загального рівня правової культури, набуття громадянами необхідного рівня правових знань, формування у них поваги до права, а також побудови правового діалогу між судовою владою та суспільством в Господарському суді Вінницької області 3 квітня 2018 року було проведено День відкритих дверей.

В рамках заходу наш суд відвідали студенти І курсу Вінницького торговельно-економічного коледжу.

Зустрічали гостей заступник керівника апарату суду Слободонюк К.Р. та прес-секретар Слободян О.В..

Крістіна Ромуальдівна розповіла студентам про систему судоустрою України, про господарське судочинство в системі правосуддя України, структуру  та діяльність нашого суду.

В судових засіданнях під головуванням заступника голови суду, судді Тісецького С.С. та судді Лабунської Т.І. при розгляд справ про банкрутство студенти мали можливість безпосередньо дізнатись яким чином відбувається розгляд справ в господарському суді, хто може бути визнаний боржником, хто є сторонами та учасниками справи про банкрутство.

В ході спілкування із суддями, студенти отримали цікавий досвід, корисні поради та настанови на майбутнє.

Секретар судового засідання Поцалюк Н.В. ознайомила присутніх із тонкощами роботи секретаря, порядком ведення протоколу судового засідання.

Завершальним етапом Дня відкритих дверей стала для гостей екскурсія одним із приміщень архіву суду.

Сподіваємось, що візит до Господарського суду Вінницької області був для молодого покоління цікавим та пізнавальним, а спілкування із суддями та працівниками апарату суду залишило по собі приємні враження і позитивні емоції.

Ми, у свою чергу, дякуємо гостям за щирий інтерес та активність під час проведення заходу, а також висловлюємо сподівання на подальшу співпрацю! 

Фотозвіт заходу у ФОТОГАЛЕРЕЇ

 

Прес-секретар