flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Заступник керівника апарату Господарського суду Вінницької області Крістіна Слободонюк 18 квітня 2018 року поспілкувалась зі студентами юридичного факультету Донецького національного університету імені Василя Стуса в рамках «Дня кар’єри - 2018».

19 квітня 2018, 14:23

Заступник керівника апарату Господарського суду Вінницької області  Крістіна Слободонюк поспілкувалась зі студентами юридичного факультету Донецького національного університету імені Василя Стуса в рамках  «Дня кар’єри - 2018».

 

Захід був організований та проведений юридичним факультетом навчального закладу з метою ознайомлення та поширення інформації про шляхи професійного зростання та кар’єрні можливості для молоді.

 

Серед учасників та гостей - студенти, випускники, роботодавці Вінницької області, представники, адвокатури, судових установ та правоохоронних органів.

 

В ході зустрічі Крістіна Ромуальдівна розповіла про особливості правового статусу помічника судді, державних службовців суду (працівників апарату) та про те, як потрапити на роботу до суду. Наголосила, що запорукою успіху в досягненні цілей в будь-якій професії є постійне навчання та самоудосконалення, щодення праця, наполегливість, порядність та цілеспрямованість.

 

Фото у ФОТОГАЛЕРЕЇ