flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Професіоналізм та порядність судді як запорука справедливого і чесного судочинства

24 квітня 2018, 15:37

 

В провадженні  судді Господарського суду Вінницької області Нешик О.С. перебувала справа №902/869/17 за первісним позовом Малого підприємства у формі товариства з обмеженою відповідальністю "Умілець" до Тульчинської міської ради, до Малого підприємства "Темп" про визнання права власності на майно вартістю 135286 грн. та за зустрічним позовом Малого підприємства "Темп" до Малого підприємства у формі товариства з обмеженою відповідальністю "Умілець" про  визнання права власності на нерухоме майно за участі третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача за зустрічним позовом - Регіонального відділення Фонду державного майна України по Вінницькій області.

23 березня 2018 року суд виніс у справі рішення, яким первісний позов залишив без розгляду, а зустрічний - задоволив у повному обсязі.

16 квітня 2018 року на ім’я голови Господарського суду Вінницької області надійшла подяка від учасника судового процесу -  Малого підприємства «Темп».

Колектив підприємства в особі директора висловив щиру вдячність судді Господарського суду Вінницької області Нешик О.С. за високий професіоналізм, порядність та людяність, виявлені при розгляді справи № 902/869/17.

Загалом, судова система України спирається на повагу та довіру громадян, визнання вирішальної ролі правосуддя у захисті їх прав і свобод.

Професійна етика судді та сприйняття судового рішення, як позитивного, так і негативного, з боку учасників судового процесу,  є найвищим показником якості правосуддя, що сприяє підсиленню рівня довіри та авторитету судової влади у суспільстві.

Ознайомитись із текстом подяки.

 

Прес-секретар