flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

30 травня 2018 року Національною школою суддів України у місті Києві проведено семінар на тему « Оцінювання результатів службової діяльності»

31 травня 2018, 09:33

30 травня 2018 року Національною школою суддів України у місті Києві проведено семінар на тему « Оцінювання результатів службової діяльності» для керівників та заступників керівників апаратів, спеціалістів з питань персоналу та керівників структурних підрозділів місцевих та апеляційних судів.   Участь у вищеназваному  заході взяли заступник керівника апарату Господарського суду Вінницької області – Крістіна Слободонюк та  головний спеціаліст сектору  з кадрового забезпечення та з питань управління персоналом – Лілія Войціхова.

Модератором заходу  виступила Оксана Комар - заступника начальника управління кадрової роботи - начальника відділу організаційного забезпечення проходження державної служби та антикорупційного моніторингу Верховного Суду України.

У ході інтерактивної лекції з використанням презентації Power Point слухачі розглянули сучасні методики оцінки персоналу, зокрема, загальні умови процедури оцінювання результатів службової діяльності державних службовців.

Використовуючи інфографіку, викладач розповіла про основні моменти організації та проведення процедури оцінювання державних службовців апарату суду, а під час обговорення результатів практичного завдання надала фаховий аналіз характерним помилкам, що найчастіше трапляються у визначенні критеріїв виставлення балів і результатів оцінювання, детально зупинилася на підставах та причинах, які зумовлюють оскарження результатів оцінювання службової діяльності державних службовців апарату суду.

Учасники семінару обговорили з викладачем проблемні питання, що виникають під час проведення оцінювання службової діяльності. У підсумку заняття Оксана Комар надала обґрунтовані відповіді на всі запитання та корисні рекомендації, необхідні при проведенні цієї процедури.