flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді, науковці, експерти та практики обговорили проблеми корупції в Україні

12 червня 2018, 14:13

 

8 червня на базі Апеляційного суду Вінницької області відбувся круглий стіл на тему: «Запобігання та протидія корупції в Україні».

Участь в обговоренні актуальних теоретичних та практичних проблем у сфері забопігання та протидії корупції, а також у виробленні ефективних інструментів для боротьби із корупційними практиками прийняв і суддя Господарського суду Вінницької області Олександр Банасько.

Зазначимо, що круглий стіл був організований Апеляційним судом Вінницької області спільно із юридичним факультетом Донецького національного університету імені Василя Стуса аби об’єднати зусилля науковців та практиків у розв’язанні  проблем запобігання і протидії корупції.

В якості експертів та спікерів участь у круглому столі взяли судді, фахівці Національного агентства запобігання корупції, Генеральної прокуратури України, Ради суддів України, Національної школи суддів України, спікери Асоціації правників України, науковці, правоохоронці та юристи-практики.

За підсумками роботи круглого столу будуть сформовані науково-практичні рекомендації щодо удосконалення чинного законодавства України і практики його застосування у сфері запобігання та протидії корупції, а також планується видання збірки матеріалів в електронному вигляді.

 

Прес-служба