flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До ГСВО завітали майбутні правники

14 червня 2018, 10:45

12 червня 2018 року до Господарського суду Вінницької області в рамках Дня відкритих дверей завітали студенти третього курсу Вінницького відділення Ірпінського державного коледжу економіки і права зі спеціальності «правознавство» на чолі із керівником навчальної практики Ольгою Цимбалюк.

Увесь час в стінах суду із гостями традиційно провели заступник керівника апарату суду Крістіна Слободонюк та прес-секретар Олеся Слободян.

Трішки познайомившись зі структурою та роботою суду, студенти відвідали одне із приміщень архіву,  кімнату для оформлення судових справ, дізнались про основні завдання та функції загального відділу «Канцелярія», сектору з кадрового забезпечення та з питань управління персоналом,  відділу узагальнення судової практики, статистики та інформаційно-аналітичного забезпечення суду, дізнались про особливості роботи помічника судді.

Не менш цікавою стала для майбутніх юристів участь в судовому засіданні із розгляду справи про банкрутство під головуванням судді Тетяни Лабунської, яка радо відповіла на усі питання, поділилась досвідом та секретами успіху.

Варто відзначити, що живе спілкування зі сповненою енергією та жагою нових знань молоддю надихає нас на пошуки нових цікавих шляхів знайомства майбутніх правників із судовою гілкою влади в особі Господарського суду Вінницької області.

Дякуємо гостям за позитивні емоції, плідне спілкування та сподіваємось на подальшу співпрацю.

Більше фото у ФОТОГАЛЕРЕЇ

Прес-служба