flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Незалежні суди та вільні ЗМІ: розширення можливостей співпраці

20 червня 2018, 10:44

26 червня 2018 року в м. Києві відбудеться другий загальнонаціональний форум «Незалежні суди та вільні ЗМІ: розширення можливостей співпраці».

Форум організовано Верховним судом, Вищою радою правосуддя, Радою суддів України, Вищою кваліфікаційною комісією суддів України, державною судовою адміністрацією України, Національною школою суддів України, Центром демократії та верховенства права, Громадським об’єднанням «Детектор медіа», Інститутом масової інформації, Національною спілкою журналістів України за сприяння Українсько-канадського Проекту підтримки судової реформи  Україні.

Представники судової влади, іноземні експерти, журналісти та редактори провідних ЗМІ України обміняються думками, ідеями, пропозиціями про те, як комунікацію між судами та медіа зробити максимально ефективною для обох сторін.

На регіональному рівні захід у форматі відеоконференцзв’язку відбудеться на базі Вінницького апеляційного адміністративного суду у конференц-залі 8 поверху Будинку адміністративних судів за адресою: м. Вінниця, вул. Брацлавська, 14.

Онлайн-трансляція заходу буде здійснюватись Юридичною газетою на окремому YouTube-каналі у вільному доступі  за посиланням: http://onlineinyou.com.ua/forum_260618/

Переглянути програму заходу.

 

Прес-служба