flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вінницький окружний господарський суд зареєстровано

27 червня 2018, 14:49

26 червня 2018 року Вінницький окружний господарський суд (ідентифікаційний код 42266554) зареєстровано як юридичну особу в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

Реєстраційні дії здійснені на виконання Указу Президента України «Про ліквідацію місцевих господарських судів та утворення окружних господарських судів» №453/2017 від 29.12.2017, відповідно до ст. 147 Закону України «Про судоустрій і статус суддів».

Новоутворена судова установа почне свою роботу з дня, визначеного  у повідомленні голови цього суду про початок роботи, розміщеного в газеті «Голос України», відповідно до ч. 6 ст. 147 Закону України «Про судоустрій і статус суддів».

Наразі Господарський суд Вінницької області продовжує здійснювати свої повноваження згідно із Законом України «Про судоустрій і статус суддів».

Нагадаємо, що 19 червня 2018 року Державною судовою адміністрацією України прийнято рішення про призначення тимчасово виконуючих обов’язків керівників апаратів новоутворюваних місцевих судів з метою здійснення ними дій щодо реєстрації новоутворених судів як юридичних осіб, забезпечення необхідних дій для належного початку їх роботи та представництва таких судів як органів державної влади у зносинах з іншими органами державної влади, органами місцевого самоврядування, фізичними та юридичними особами.

Тимчасово виконуючим обов’язки керівника апарату Вінницького окружного господарського суду призначено Миколюк Марину Георгіївну.

 

Прес-служба