flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Господарський суд Вінницької області на захисті прав та свобод людини і громадянина

02 серпня 2018, 09:36

Судова система в Україні покликана здійснювати захист прав та свобод людини і громадянина відповідно до Конституції та законів України. І, напевне, найкращим індикатором якості та ефективності роботи суду є всебічне задоволення споживачів судових послуг та довіра до судового органу.

Так, днями на ім’я голови Господарського суду Вінницької області Колбасова Ф.Ф. надійшов лист  арбітражного керуючого Сокольвака М.В. зі схвальними відгуками щодо суддів Нешик Ольги Степанівни та Лабунської Тетяни Іванівни в контексті розгляду однієї зі справ про банкрутство. В листі містяться позитивні відгуки щодо професіоналізму даних суддів із розгляду конкретної справи та справ про банкрутство в цілому, а також зазначено, що судова реформа, яка проводиться в Україні, дає свої позитивні результати. Окрім того автор листа пропонує поширити практику заохочення суддів за високі професійні якості у вигляді оголошення подяки. Лист також адресовано голові Вищої ради правосуддя Бенедисюку І.М..

Господарський суд Вінницької області як спеціалізована ланка судової системи України, здійснюючи судочинство в господарських правовідносинах, і надалі забезпечуватиме ефективний захисті прав, свобод та інтересів учасників господарських правовідносин, а також сприятиме зміцненню законності в даній сфері та підвищенню авторитету судової гілки влади.

 

Прес-служба