flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Керівник апарату Господарського суду Вінницької області удосконалювала навики ефективного судового управління

02 серпня 2018, 12:25

Керівник апарату Господарського суду Вінницької області Марина Миколюк прийняла участь у семінарі з питань прозорого та ефективного управління, що відбувся 1-2 серпня 2018 року в Одесі за сприяння Програми розвитку комерційного права Міністерства торгівлі США (CLDP) у співпраці з Вищою радою правосуддя, Верховним Судом та Державною судовою адміністрацією України.

Серед учасників заходу представники органів системи правосуддя, зокрема, апаратів господарських судів України, ДСА України.

На протязі двох днів учасники семінару обговорювали ключові складові ефективного та успішного судового управління, питання лідерства та стратегічного планування, зв’язків з громадськістю, керування кадровими ресурсами, підзвітності та ефективності функціонування суду, проходження справ у суді.

Програма заходу також передбачала роботу у малих групах, під час якої учасники готували перелік послуг, які забезпечують адміністратори суду в рамках своєї компетенції, обговорювали питання передової практики електронних систем судового управління тощо. 

Прес-служба