flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Господарського суду Вінницької області взяв у часть в засіданні робочої групи Ради суддів України у Вінницькій області

20 серпня 2018, 12:21

17 серпня 2018 року суддя Господарського суду Вінницької області Роман Міліціанов взяв участь в організаційному засіданні постійно діючої групи Ради суддів України з питань розвитку суддівського самоврядування  у Вінницькій області.

Захід відбувся на базі Вінницького апеляційного адміністративного суду.

На засіданні обговорили важливі питання забезпечення діяльності судів Вінниччини та обрали відповідальних осіб за основними напрямками роботи групи.

Так, відповідальним у напрямку «Забезпечення незалежності судів і суддів» було обрано суддю Вінницького апеляційного адміністративного суду  Руслана Ватаманюка, у напрямку «Внутрішня і зовнішня комунікація» - суддю Апеляційного суду Вінницької області Сергія Медвецького, а напрямок «Організація роботи судів регіону» був доручений судді Господарського суду Вінницької області Олександру Банасько.

 

Довідково. Постійно діючі групи РСУ з питань суддівського самоврядування були утворені відповідно до рішення РСУ №14  від 12 квітня 2018 року.  У регіонах постійно діючі групи РСУ сформовано  з метою розвитку суддівського самоврядування, залучення суддів до виконання рішень з’їзду суддів та роботи Ради суддів України.  Робочі групи з питань суддівського самоврядування діють за дорученням Ради суддів України, в своїй діяльності керуються Конституцією України, Законом України «Про судоустрій і статус суддів», Положенням про Раду суддів України, Регламентом Ради суддів України, рішеннями з’їзду суддів України та Ради суддів України.

 

Прес-служба