flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Господарському суді Вінницької області відбулась урочиста нарада до Дня незалежності України

23 серпня 2018, 14:50

Є дати, які укріплюють нації, виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення і майбутнє. До їх числа, безумовно, відноситься і День незалежності України, що відзначається щорічно 24 серпня, починаючи із 1991 року в честь прийняття Верховною Радою УРСР Акту проголошення незалежності України.

Окрім того, напередодні Дня незалежності України, 23 серпня, ми відзначаємо День державного прапора – синьо-жовтого стяга, одного з трьох офіційних державних символів, під яким нині, як і раніше, відбуваються всі важливі події в житті України.

З нагоди визначних та таких важливих для всього українського народу свят, колектив Господарського суду Вінницької області зібрався на урочисту нараду.

Після звучання Державного гімну, присутніх привітали в.о. голови Господарського суду Вінницької області Сергій Тісецький та керівник апарату суду Марина Миколюк, побажавши, напевне, найважливішого для кожної людини, а саме добра, спокою в душі, благополуччя в родині  та миру в Україні.

Сподіваємось, що вже зовсім скоро ми врешті отримаємо омріяний мир на своїй землі, а країна стане дійсно суверенною, незалежною, єдиною та процвітаючою!

Дивитись ФОТОГАЛЕРЕЮ.

 

 

Прес-служба