flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Господарському суді Вінницької області відбулось навчання з працівниками апарату

03 вересня 2018, 14:24

31 серпня 2018 року в Господарському суді Вінницької області, відповідно до плану з навчально-практичних заходів з питань організації роботи, питань антикорупційного законодавства, етичної поведінки та ділового спілкування працівників апарату на 2018 рік, з працівниками апарату суду було поведено навчання на тему «Соціальне страхування у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності».

Модераторами заходу виступили заступник керівника апарату суду Крістіна Слободонюк, начальник відділу Людмила Новгородська та головний спеціаліст Яна Олійник.

В ході заняття присутні за допомогою відеоматеріалів ознайомились з основними аспектами нормативно-правового регулювання та порядку здійснення соціальних виплат у випадках тимчасової втрати працездатності. Більш детально дізнались про підстави, порядок видачі та оплати листків непрацездатності, роботу комісії із соціального страхування, обчислення страхового стажу, а також про нестандартні ситуації, що виникають при оформленні та виплаті допомоги у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності.

 

Прес-служба