flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя-спікер Господарського суду Вінницької області Олександр Банасько взяв участь в практикумі із застосування законодавства

28 вересня 2018, 16:30

28 вересня 2018 року у Вінницькому регіональному відділенні Асоціації міст України відбувся практикум із застосування законодавства не тему: "Процесуальні новели господарського, адміністративного та цивільного судочинства. Організація роботи юридичної служби місцевого самоврядування в умовах змін».

Захід відбувся за участю фахівців юридичних департаментів міст, селищ і сіл громад Вінницького РВ в рамках реалізації проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який реалізує Асоціація міст України за підтримки USAID.

Модератором заходу виступив суддя-спікер Господарського суду Вінницької області Олександр Банасько.

Олександр Олександрович висвітлив учасникам практикуму ряд важливих тем, зокрема щодо новел Господарського процесуального кодексу України та проблемних питань їх практичної реалізації.

В ході практикуму учасники мали можливість поставити запитання з найбільш актуальних та суперечливих питань, а також отримати на них кваліфіковані відповіді.

 

Прес-служба