flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги сторін та їх представників. ГСВО нагадує порядок ознайомлення із матеріалами справи

01 жовтня 2018, 11:36

Ознайомлення сторін (їх представників) з матеріалами справ, які перебувають в провадженні та провадження у яких закінчено, здійснюється на четвертому поверсі суду  в спеціально облаштованому приміщенні після 14-00 год. наступного дня після подачі відповідної зави (клопотання). У разі виникнення необхідності в ознайомленні з матеріалами справи в день подання відповідного звернення, час такого ознайомлення погоджується в індивідуальному порядку з відповідним секретарем судового засідання.

У разі виникнення необхідності після ознайомлення з матеріалами справи в отриманні ксерокопій документів, які знаходяться в матеріалах справи, їх видача здійснюється після сплати судового збору у відповідності до приписів Закону України «Про судовий збір». Сплату судового збору можна здійснити у відділенні банку, який розташований в цій же будівлі (вхід від вул. Пирогова) або у будь-якому іншому банку.

Реквізити для сплати судового збору за виготовлення копій документів, долучених до справи, доступні в групі меню "Громадянам" та на головній сторінці даного сайту.

Окрім того, здійснити розрахунок судового збору, сформувати квитанцію та сплатити судовий збір онлайн можна за цим посиланням.

 

 

Прес-служба