flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Господарського суду Вінницької області Олександр Банасько взяв участь у тренінгу для майбутніх суддів господарської юрисдикції

26 жовтня 2018, 12:11

Суддя Господарського суду Вінницької області Олександр Банасько прийняв участь у дводенному (24-25 жовтня 2018 року) тренінгу для тренерів з викладання низки навчальних курсів для майбутніх суддів господарської спеціалізації, який відбувся в приміщенні Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду.

Захід був проведений з метою вироблення єдиних підходів до викладання та підготовки викладачів з числа досвідчених суддів, які з 23 листопада по 12 грудня цього року проводитимуть заняття з кандидатами на посаду судді в рамках третього блоку спеціальної підготовки.

Для підготовки викладачів було залучено досвідчених тренерів, які мають практичний досвід в даній сфері, а саме: суддів Володимира Гевка, Бориса Грека, Олесю Дупляк, Олену Коротун, Олександра Крижного та Олену Яценко. 

У перший день тренінгу було презентовано матеріали курсів «Вирішення спорів, що виникають із земельних правовідносин» і «Особливості розгляду корпоративних спорів». 

Другий день тренінгу присвятили підготовці до проведення занять з майбутніми суддями курсів про особливості розгляду справ про укладення, зміну, розірвання договорів, визнання правочинів (господарських договорів) недійсними та застосування міжнародних угод при вирішені господарських справ; спорів, що виникають із договорів страхування й ведення судового засідання та спілкування з окремими категоріями учасників судового процесу. 

По закінченню даного тренінгу суддя Олександр Банасько матиме змогу поділитись отриманими знаннями та практичним досвідом з майбутніми служителями феміди.

Фото використані із сайтів Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду та  Господарського суду Одеської області в соціальній мережі Facebook.

 

Прес-служба