flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ГПК: нові тенденції та особливості застосування

26 жовтня 2018, 15:12

24-25 жовтня 2018 року в Північно-західному апеляційному господарському суді пройшов семінар «Господарський процесуальний кодекс: нові тенденції та особливості застосування».

Захід, розрахований на суддів та працівників апаратів господарських судів, пройшов у форматі інтерактивних лекцій у два етапи.

В ході першого етапу, в якому взяли участь участь помічник судді Господарського суду Вінницької області Олена Шевченко та секретар судового засідання Діана Незамай, учасники обговорили новели ГПК України, попрактикувались у підготовці процесуальних документів, дискутували та обмінювались думками.

В другому етапі семінару взяла участь суддя Господарського суду Вінницької області Ольга Нешик. Судді ознайомились із новелами господарського процесу, обговорили порядок перегляду судових рішень в апеляційному провадженні за новим ГПК України, проаналізували практику застосування його норм судами першої інстанції.

Протягом всього часу, в якості викладачів, із учасниками працювали Світлана Бойко – суддя Західного апеляційного господарського суду, Олена Малєєва – суддя Господарського суду Івано-Франківської області та Петро Манюк – суддя Господарського суду Львівської області, кандидат юридичних наук.

Традиційно, по закінченню, учасники отримали сертифікати Національної школи суддів України.

Даний захід став завершальним в серії семінарів, проведених Львівським регіональним відділенням Національної школи суддів України  в Північно-західному апеляційному господарському суді з початку літа цього року для суддів та працівників апарату суду з метою підвищення рівня  їх кваліфікації.

 

 

Прес-служба