flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники апарату Господарського суду Вінницької області на крок ближче стали обізнаними в питаннях правової культури

05 листопада 2018, 10:33

02 листопада 2018 року в Господарського суду Вінницької області відбулося навчання з працівниками апарату суду «Правова культура як складова частина демократії».

Дане практичне заняття розпочалося зі вступного слова заступника керівника апарату суду Крістіни Слободонюк, яка наголосила на важливому значенні правової культури особи в суспільстві.

Чергову тему навчального заняття відповідно до Плану навчально-практичних заходів з питань організації роботи, антикорупційного законодавства, етичної поведінки та ділового спілкування працівників апарату  Господарського суду Вінницької області на 2018 рік висвітлили представники прес-служби Людмила Гнатовська та Олеся Слободян.

Модератори навчального заняття коротко проінформували присутніх про основні  ознаки, функції, елементи та види правової культури, яка включає в себе правову культуру суспільства, правову культуру особи та правову культуру професійної групи.  

Особливу увагу присутніх доповідачі зосередили на правовій культурі юриста, який в своїй професійній діяльності зобов’язаний суворо дотримуватися норм закону.

Ключові моменти виступів доповідачів були продемонстровані за допомогою презентацій PowerPoint.

По закінченню навчання керівник апарату суду Марина Миколюк озвучила актуальні організаційні питання, що стосуються роботи апарату суду.

 

Прес-служба