flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День відкритих дверей в Господарському суді Вінницької області. Фотозвіт

27 листопада 2018, 18:02

27 листопада 2018 року в Господарському суді Вінницької області відбувся День відкритих дверей. До суду в супроводі викладачів історії та права Рокіцької Інни Анатоліївни та Лисака Ігоря Станіславовича завітали студенти четвертого курсу Вінницького обласного комунального гуманітарно-педагогічного коледжу.

Зустріли гостей та провели ознайомчу екскурсію судом заступник керівника апарату суду Крістіна Слободонюк та представники прес-служби Олеся Слободян та Людмила Гнатовська.

В ході екскурсії студенти оглянули зали судових засідань, одне із приміщень архіву суду, дізнались про основні завдання та функції загального відділу «Канцелярія», а також сектору кадрового забезпечення та  з питань управлінням персоналом.

Також, гостям випала нагода прийняти участь в судовому засіданні під головуванням заступника голови суду Тісецького Сергія Сергійовича, який доступно та змістовно роз’яснив студентам специфіку господарського судочинства, а також розширив кругозір молоді щодо такої цікавої та широкої категорії справ як справи про банкрутсто.

На завершення гості поділилися своїми позитивними емоціями від даного заходу.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТОЗВІТ ЗАХОДУ

 

Прес-служба