flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ознайомчий візит майбутніх правників до Господарського суду Вінницької області

28 листопада 2018, 10:13

Сьогодні, 28.11.2018 року, у рамках Дня відкритих дверей до Господарського суду Вінницької області у супроводі викладача права Туза Ігоря Петровича завітали студенти-правники другого курсу Економіко-правового коледжу Фінансово-економічного університету.

Вивчення процедури розгляду справ, в даному разі про банкрутство, краще відбувається на практиці в суді тож майбутні юристи відвідали судове засідання із розгляду справи про банкрутство під головуванням судді Тетяни Іванівни Лабунської.

Після закінчення судового засідання студенти поспілкувалися із суддею та мали змогу поставити запитання, які їх цікавили, а також дізнатися більше про специфіку розгляду даної категорії справ. 

Зі структурою та роботою суду майбутніх правників познайомили представники прес-служби Олеся Слободян та Людмила Гнатовська.

Студенти відвідали одне із приміщень архіву,  дізнались про основні завдання та функції загального відділу «Канцелярія».

В ході екскурсії майбутні юристи також відвідали актову залу, де познайомитися та поспілкуватися із заступником керівника апарату суду Крістіною Слободонюк, яка надала корисні поради та настанови, що у майбутньому стануть у нагоді .

Студенти з позитивними емоціями подякували за захопливу екскурсію, фотозвіт якої можна переглянути нижче. 

ФОТОГАЛЕРЕЯ.

Довідково. Господарський суд Вінницької області готовий допомагати у знайомстві майбутніх юристів із судовою гілкою влади, адже саме молодь, яка сповнена цікавістю в очах, яка прагне до знань, завжди нас надихає!

Контакти прес-служби: (0432) 558-000 та (0432) 558-008.


 Прес-служба