flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Що потрібно знати про запровадження воєнного стану в Україні та Вінницькій області

03 грудня 2018, 12:02

Вперше за роки незалежності України, а саме 26 листопада 2018 року більшістю голосів народні обранці запровадили воєнний стан у 10 областях України, серед яких зокрема і Вінницька область.

Такий особливий правовий режим передбачено на 30 днів з 09.00 год. 28 листопада 2018 року по 27 грудня 2018 року.

Що потрібно знати про воєнний стан в Україні та Вінницькій області, а також про інші актуальні питання сьогодення, 30 листопада 2018 року дізнались працівники апарату Господарського суду Вінницької області в рамках навчального заняття на тему: «Правовий режим воєнного стану».

Доповідачами даного заходу виступили заступник керівника апарату суду Крістіна Слободонюк, спеціаліст відділу узагальнення судової практики, статистики та інформаційно-аналітичного забезпечення суду Таїсія Ульяненкова та головний спеціаліст сектору кадрового забезпечення та з питань управлінням персоналом Лілія Войціхова.

З метою доступного та зрозумілого висвітлення  теми, модератори заходу підготували слайдову презентацію.

Завдяки отриманій інформації наші працівники познайомилися з основними аспектами та  правилами поведінки в умовах надзвичайних ситуацій воєнного характеру, а також з основними обмеженнями, можливостями та здійсненням правосуддя в цей час.

Більш детально спікери зосередили увагу присутніх на основних позиціях, передбачених впровадженням в дію на території Вінницької області Закону України «Про правовий режим воєнного стану», та заходи, які вживаються нині в регіоні.

По завершенню навчального заняття, доповідачі порадили присутнім працівникам апарату суду зберігати спокій та рівновагу, а також бути пильними та обережними.

 

 

 

  

 

Прес-служба