flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Господарський суд Вінницької області інформує про інновації, запроваджені в суді

11 січня 2019, 11:08

Інноваційні технології здатні значно спростити деякі процеси в судовій діяльності, зробити суд більш відкритим та доступним.

Господарський суд Вінницької області є одним із судів, який в повному обсязі відповідає вимогам щодо здійснення якісного правосуддя, а також судом, який завдяки впровадженню сучасних інноваційних технологій здійснює зміцнення довіри до суду через надання якісних та професійних послуг громадянам та відвідувачам суду різних груп населення.

Ми завжди  прагнемо забезпечити доступ широкого загалу до інформації про суд та його діяльність, а також щодо отримання якісних судових послуг.

Так, у відповідь на електронний лист-звернення керівника Центру політико-правових реформ від 14.12.2018, Господарський суд Вінницької області охоче поділився власним досвідом впровадження в суді практичних інноваційних нововведень, які допомагають в підвищенні високого рівня довіри відвідувачів суду різних груп населення та громадськості загалом.

Для підвищення  довіри до суду та удосконалення своєї діяльності, в суді застосовувуються та впроваджуються найрізноманітніші інноваційні нововведення.

Отримати більш детальну інформацію можна, переглянувши зміст вказаного листа.

 

Прес-служба