flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В ГСВО розроблено План комунікаційних заходів на 2019 рік

15 січня 2019, 11:21

Комунікація органів судової влади наразі є вимогою часу. Господарський суд Вінницької області не залишається осторонь цього процесу та завжди прагне забезпечити доступ широкого загалу до інформації про суд та його діяльність, а також щодо отримання судових послуг.

Так, з цією метою в Господарському суді Вінницької області затверджено комунікаційну стратегію на 2018-2019 роки, що спрямована на забезпечення відкритості і прозорості у діяльності господарського суду Вінницької області, залучення засобів масової інформації до висвітлення його діяльності з метою формування довіри громадян до системи судочинства України.

У даній стратегії передбачено сукупність комунікативних засобів, методів, прийомів і технік, що сприяють наданню об’єктивної інформації про діяльність суду і суддів, налагодженню постійного зацікавленого діалогу із суспільством, забезпеченню незалежності судової влади, гарантуванню законності та правопорядку, здійсненню об’єктивного і неупередженого правосуддя, а також задля формування позитивного іміджу судової системи України в суспільстві.

До структури стратегії також входить і план комунікаційних заходів суду на відповідний рік.

За підсумками 2018 року План заходів виконаний в повному обсязі та, аби не зупинятись на досягнутому, Господарським судом Вінницької області розроблено План комунікаційних заходів вже на 2019 рік, в якому передбачено ще більше цікавих та корисних заходів внутрішньої та зовнішньої  комунікації. 

Детально із Планом можна ознайомитись за посиланням https://vn.arbitr.gov.ua/sud5003/pres-centr//

 

Прес-служба