flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відомості щодо розгляду окремих категорій справ суддями Господарського суду Вінницької області

17 січня 2019, 15:21

        У зв’язку з призначенням, відповідно до Указу Президента України «Про призначення суддів» № 430/2018 від 19 грудня 2018 року на посади суддів Господарського суду Вінницької області: Маслія Ігоря Володимировича, Міліціанова Романа Валерійовича, Тварковського Анатолія Анатолійовича та Яремчука Юрія Олександровича, суддівський корпус Господарського суд Вінницької області запрацював в повному складі та з новими силами.

        З огляду на вказане та з метою вирішення питань щодо визначеності колегій з розгляду окремих категорій справ, 28 грудня 2018 року в Господарському суді Вінницької області відбулися чергові збори суддів, якими було вирішено, що:

  • розгляд справ про банкрутство та інших спорів, пов’язаних із банкрутством, а також спори, пов’язаних із захистом прав на об’єкти інтелектуальної власності будуть здійснюватися суддями: Лабунською Т.І., Міліціановим Р.В. та Тісецьким С.С.;
  • розгляд спорів між господарюючими суб’єктами, без урахування спеціалізації будуть здійснюватися суддями: Банаськом О.О., Колбасовим Ф.Ф., Маслієм І.В., Матвійчуком В.В., Нешик О.С., Тварковським А.А. та Яремчуком Ю.О.

       Разом з цим, зборами суддів Господарського суду Вінницької області було прийнято рішення, що судді Міліціанову Р.В., який входить до колегії з розгляду справ про банкрутство, будуть розподілятися всі категорії справ, без урахування спеціалізації до вступу в дію нового Кодексу з процедури банкрутства.

 

Прес-служба