flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбувся другий вебінар для судових речників

28 січня 2019, 10:41

25 січня 2019 року заступник керівника апарату Господарського суду Вінницької області Крістіна Слободонюк та представники прес-служби Людмила Гнатовська і Олеся Слободян прийняли участь у вебінарі для прес-служб судів щодо комунікації, організованому Прес-центром судової влади України, що діє при Вищій раді правосуддя.

В якості спікерів виступили заступник Міністра інформаційної політики України Дмитро Золотухін, який розповів про актуальні питання комунікації в соціальних мережах, та керівник прес-центру Судової влади України Оксана Лисенко, що вказала на важливі моменти роботи судових речників та підсумувала результати заходу.

Вебінар проходив у форматі трансляції на YouTub-каналі, що давало змогу не лише переглядати виступи лекторів, але й активно спілкуватись у чаті.

Зазначимо, що це вже другий вебінар у рамках нової форми співпраці та комунікації із прес-службами судів, запровадженої Прес-центром Судової влади України за підтримки державного підприємства «Інформаційні судові системи».

Проект стартував 21 грудня 2018 року. Презентували його Оксана Лисенко - керівник Прес-центру судової влади України та Ірина Паламарчук - заступник керівника Прес-центру судової влади України.

Вебінари, що мають на меті створення для судових комунікаторів додаткового майданчику для навчання, спільного вирішення поточних проблем у судовій комунікації, обміну досвідом і знаннями, проходитимуть щомісяця із вільним доступом для усіх працівників судових установ.

 

Прес-служба