flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги користувачів судових послуг! Покрокова інструкція з реєстрації в Електронному суді

31 січня 2019, 17:09

До уваги користувачів судових послуг!

Як вже зазначалося неодноразово, з 01 січня 2019 року розпочалась експлуатація в тестовому режимі підсистеми «Електронний суд» - одного із сервісів Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи, що забезпечує обмін електронними документами між учасниками судового процесу та доступ до якого здійснюється після реєстрації користувачем Офіційної електронної адреси (Електронного кабінету).

«Електронний суд» дає можливість користувачеві подавати позовні заяви та інші передбачені законом процесуальні документи, що подаються до суду і можуть бути предметом судового розгляду, а також отримувати судові рішення та інші електронні документи.

Господарський суд Вінницької області, починаючи з 01 січня 2019 року, систематично звертає увагу громадян, учасників судового процесу та користувачів судових послуг на необхідність здійснення реєстрації в «Електронному суді».

Однак, за вказаний період, від громадян, учасників судового процесу та користувачів судових послуг до суду надійшли чисельні звернення стосовно  питань реєстрації в «Електронному суді».

Таким чином, з метою полегшення реєстрації учасників процесу та користувачів судових послуг пропонуємо покрокову інструкцію з реєстрації в «Електронному суді».

 

👉Покрокова інструкція з реєстрації в Електронному суді

  

Разом з цим звертаємо Вашу увагу!!!

Консультації з питань реєстрації та користування Електронним кабінетом (надання рекомендацій та консультацій стосовно роботи програмного забезпечення; реагування на звернення стосовно проблемних питань та надання допомоги у їх вирішенні) можна отримати за наступними каналами зв'язку:

  • В телефонному режимі за номером 0(800)500-271 (зі стаціонарних телефонів в межах України дзвінки безкоштовні)
  • Електронною поштою на адресу support@ics.gov.ua
  • Форум: http://femida.court.gov.ua/forums

Та скористатись відеопідказками 👉  https://id.court.gov.ua/

Прес-служба