flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Майбутні правники в стінах Господарського суду Вінницької області

13 лютого 2019, 17:56

13 лютого 2019 року до Господарського суду Вінницької області в рамках Дня відкритих дверей завітали студенти третього курсу Вінницького відділення Ірпінського державного коледжу економіки і права зі спеціальності «Правознавство» на чолі із викладачем права Ольгою Гаврилюк.

Увесь час в стінах суду із гостями традиційно провели заступник керівника апарату суду Крістіна Слободонюк та представники прес-служби Олеся Слободян та Людмила Гнатовська.

Познайомившись зі структурою та роботою суду, студенти відвідали одне із приміщень архіву, дізнались про основні завдання та функції загального відділу «Канцелярія», відділу узагальнення судової практики, статистики та інформаційно-аналітичного забезпечення суду, дізнались про особливості роботи суддів, помічників суддів та секретарів судових засідань.

Не менш цікавою стала для майбутніх юристів участь в судовому засіданні із розгляду справи про банкрутство під головуванням заступника голови суду Сергія Тісецького, який до початку розгляду справи, радо розповів студентам про специфіку розгляду даної категорії справ,  а також поділився своїм практичним досвідом.

Між студентами та головуючим відбулося тепле та невимушене спілкування у форматі «питання-відповідь».

Студенти з позитивними емоціями подякували за захопливу та доступну участь в судовому засіданні із розгляду справи про банкрутство.

Варто відзначити, що живе спілкування зі сповненою енергією та жагою нових знань молоддю надихає нас на пошуки нових цікавих шляхів знайомства майбутніх правників із судовою гілкою влади в особі Господарського суду Вінницької області.

Дякуємо гостям за позитивні емоції, плідне спілкування та сподіваємось на подальшу співпрацю.

ФОТОГАЛЕРЕЯ


 Прес-служба