flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Антімонова Владислава Сергійовича та Кириченко Віри Миколаївни

21 лютого 2019, 15:04

Господарський суд Вінницької області у складі судді Тісецького С.С. в порядку статей 120-122, 176 Господарського процесуального кодексу України повідомляє відповідачів Антімонова Владислава Сергійовича та Кириченко Віру Миколаївну про призначення до розгляду в підготовчому засіданні на 13 березня 2019 року о 14:30 год. позовної заяви ліквідатора ЗАТ "Науково-виробниче підприємство "Медінжсервіс" арбітражного керуючого Голубенко О.В. до КП "Бюро технічної інвентаризації Одеської міської ради", Антімонова В.С. та Кириченко В.М. про скасування державної реєстрації права власності на нерухоме майно та витребування нерухомого майна в межах справи № 5/198-06 про банкрутство ЗАТ "Науково-виробниче підприємство "Медінжсервіс".

Інформацію по справі, що розглядається, можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://vn.arbitr.gov.ua/sud5003/

Веб-адреса Єдиного державного реєстру судових рішень: http://reyestr.court.gov.ua/ 

Телефон Контакт-центру 0-800-501-492 (безкоштовно по всій території України).

 

Довідково. З 01.01.2019 року розпочалась експлуатація в тестовому режимі підсистеми «Електронний суд». Приймання та реєстрація, надісланих учасниками судового процесу, процесуальних документів здійснюватиметься з офіційних електронних адрес (Електронних кабінетів), створених в Електронному суді.

Створити Електронний кабінет можна за посиланням https://cabinet.court.gov.ua.