flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В ГСВО відбулась спільна нарада суддів та державних службовців суду щодо електронного декларування

25 лютого 2019, 10:55

22 лютого 2019 року в Господарському суді Вінницької області відбулася спільна нарада суддів та держаних службовців з питань заповнення та подання е-декларацій.

До участі в проведенні та обговоренні актуальних питань, які виникають при заповненні суддями та державними службовцями щорічних е-декларацій був залучений завідувач сектору з питань запобігання корупції апарату Вінницької обласної державної адміністрації Сільницький Андрій Володимирович.

В ході наради Андрієм Сільницьким була продемонстрована покрокова слайдова презентація щодо заповнення  е-декларації за 2018 рік, яка закріплювалася змістовними доповненнями та роз’ясненнями стосовно  кожного розділу.

Також, в ході обговорення е-декларування Андрієм Сільницьким були надані відповіді на проблемні питання, які надходили від суддів та державних службовців.

Окрім того, йшлося про деталі електронного декларування у 2018 році та порушення законодавства, внесення відомостей до електронних декларацій та зміни у майновому стані державних службовців, терміни їх подання до НАЗК тощо.

Завдяки доступній та грунтовній лекції учасники заходу, в тому числі і судді, мали можливість з’ясувати для себе особисто всі проблемні питання, які виникають при поданні е-декларацій.

Колектив Господарського суду Вінницької області щиро дякує Андрію Сільницькому за цікаву, змістовну та роз’яснювальну бесіду.

 

Прес-служба