flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про відтермінування початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи

01 березня 2019, 16:50

Шановні громадяни та учасники судового процесу!

28 лютого 2019 року Вища рада правосуддя розглянула питання про затвердження Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему та ухвалила рішення повернути ДСА України на доопрацювання проект Положення про Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи (ЄСІТС).

1 березня 2019 року в газеті «Голос України» опубліковано оголошення про відкликання оголошення Державної судової адміністрації України від 1 грудня 2018 року №229 (6984) щодо створення та забезпечення функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи (ЄСІТС).

Таким чином, зміни, передбачені Законом України «Про внесення змін до Господарського процесуального кодексу України», пов’язані з початком функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи (ЄСІТС), не набувають чинності.

Про початок функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи (ЄСІТС) громадяни та учасники судового процесу будуть повідомлені додатково.

 

Примітка. Не дивлячись на те, що відбулося відтермінування початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи (ЄСІТС), пропонуємо скористатися можливістю та зареєструватися в підсистемі «Електронний суд» за посиланням https://cabinet.court.gov.ua.