flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Заступник керівника апарату суду пройшла підготовку у Національній школі суддів України

22 березня 2019, 16:37

Заступник керівника апарату Господаського суду Вінницької області Крістіна Слободонюк пройшла п'ятиденну підготовку керівників і заступників керівників апаратів місцевих та апеляційних судів Вінницької, Житомирської, Київської, Черкаської, Чернігівської областей та міста Києва.

Захід організований та проведений Національною школою суддів України 18–22 березня 2019 року в місті Києві.

Програма підготовки була насичена інтерактивними лекціями, тренінгами та практикумами.

Учасники навчались планувати та організовувати роботу в умовах надзвичайних ситуацій, реагувати на ключові виклики в управлінні комунікаційною діяльністю суду, обговорювали механізми побудови ефективного спілкування як всередині колективу, так і з відвідувачами суду, розглядали питання ефективної судової комунікації, організації зв'язків між судами та ЗМІ, та, загалом, удосконалювали управлінські навички.

Окрему увагу лектори зосередили на застосуванні антикорупційного законодавства щодо державних службовців органів судової влади, видах фінансового контролю у сфері запобігання корупції, алгоритмі заповнення декларації осіб, уповноважених на виконання функцій держави та місцевого самоврядування.

Не залишились поза увагою й такі актуальні питання як використання електронного суду в місцевих та апеляційних судах, організація роботи служби персоналу у судах в умовах реформування судової системи, нові стандарти судово-процесуального документування, стратегічне планування у роботі судових вдміністраторів, їх взаємодія з керівництвом суду.

Теоретичний матеріал учасники заходу закріпили практичними вправами та завданнями, ділилися власним досвідом із колегами, дискутували.

По завершенню підготовки, Крістіна Слободонюк отримала відповідний сертифікат.

 

Прес-служба