flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В ГСВО відбулись студентські змагання з господарського права та процесу

22 березня 2019, 18:02

Сьогодні, 22 березня, відбувся перший етап  традиційних щорічних XIX Всеукраїнських змагань з господарського права та процесу ім. професора С.З. Михайліна, організованих юридичним факультетом Донецького національного університету імені Василя Стуса.

І вже вчетверте Господарський суд Вінницької області виступає партнером, співорганізатором та гостинно приймає учасників заходу.

Незмінно змагання відбуваються у формі імітованого судового процесу у два етапи – півфінальний та фінальний, серед учасників - амбітні молоді юристи.

Привітав учасників заходу, побажав успіхів та перемог голова Господарського суду Вінницької області Федір Колбасов.

Після відкриття заходу, за наслідками жеребкування, було визначено, яку із сторін представлятиме кожна команда – позивача чи відповідача, команду опонента, номер суддівської колегії, яка слухатиме дану пару команд, та номер залу судового засідання.

Для оцінювання виступів команд було створено суддівські колегії, до складу яких увійшли судді Господарського суду Вінницької області та практикуючі адвокати, юоисти.

Після виступів у групах в півфінальному раунді, команди, що набрали найбільшу кількість балів, увійшли до фінального етапу. Це команди A&K Partners, Гармонія і порядок, Interlegal, Adiutorium, Белые воротнички, In vino veritas.

За результатами фінального етапу турніру, що відбудеться завтра,  23 березня, буде визначено одну команду – позивача та одну команду – відповідача, що і стануть переможцями.

Щиро вітаємо фіналістів та бажаємо їм наснаги, приємного спілкування та перемог!

Підсумки змагань та фотозвіт будуть опубліковані по завершенню заходу.

 

 

Прес-служба