flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ГСВО знову відкриває двері для студентської молоді

10 квітня 2019, 10:13

09 квітня 2019 року Господарський суд Вінницької області гостинно приймав студенті в рамках Дня відкритих дверей.

Цього разу до суду завітали студенти 1 курсу зі спеціальності "Право" Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського.
Зустріли гостей та провели ознайомчу екскурсію судом заступник керівника апарату суду Крістіна Слободонюк та представники прес-служби Людмила Гнатовська і Олеся Слободян.

Звичайно, знайомство гостей із судом розпочалось із загальних аспектів щодо роботи та юрисдикції господарського суду, структури та штатної чисельності суддів та апарату, про що розповіла гостям Крістіна Слободонюк, а також звернула увагу на те, яким чином можна стати суддею, помічником судді чи потрапити на державну службу до суду. 

Згодом студентам була запропонована ознайомча екскурсія приміщенням суду і першим вони мали змогу оглянути одне із приміщень архіву, після чого відвідали зал судових засідань та, навіть, змогли сфотографуватись в суддівських кріслах.

Цікавою та пізнавальною для майбутніх юристів стала зустріч із спеціалістами відділу узагальнення судової практики, статистики та інформаційно-аналітичного забезпечення суду та загального відділу «Канцелярія», які розповіли про свої функціональні обов'язки та радо відповіли на запитання. 

Напевне, кульмінаційним моментом в ході знайомства із судом, стала участь студентів в судових засіданнях під головуванням суддів Міліціанова Романа Валерійовича та Тварковського Анатолія Анатолійовича, які розповіли про особливості розгляду справ в господарському суді та, сподіваємось, надихнули та мотивували молодь своїми прикладами на майбутні звершення в професії.

На завершення зустрічі учасники заходу дізнались про роботу сектору з кадрового забезпечення та з питань управління персоналом, а також поспілкуватися із керівником апарату суду Мариною Миколюк.

Марина Миколюк розповіла про особливості своєї роботи, зазначила, що Господарський суду Вінницької області завжди відкритий для відвідувачів суду, а також для студентської молоді, яка виявила бажання здобувати практичний досвід у стінах нашої установи та зазначила, що лише полеглива праця та бажання самовдосконалення є запорукою успіху . 

Ми сподіваємось, що нашим гостям сподобалась екскурсія судом і залишила по собі лише позитивні емоції та враження.

Переглянути ФОТОГАЛЕРЕЮ


Прес-служба