flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Впровадження ЄСІТС: фахово про актуальне

19 квітня 2019, 16:35

Керівник апарату Господарського суду Вінницької області Марина Миколюк взяла участь в семінарі Єдина судова інформаційно-телекомунікаційна система (ЄСІТС)”.

Тема запровадження ЄСІТС та, зокрема Електронного суду, сьогодні є актуальною, адже з 1 січня 2019 року розпочалась експлуатація підсистеми «Електронний суд» в тестовому режимі, а в окремих судах, визнаних пілотними, проходять апробацію всі модулі ЄСІТС.

В якості викладача заходу виступив в.о. генерального директора Державного підприємства «Інформиаційні судові системи» Дмитро Дубінко, який окреслив загальні положення побудови ЄСІТС та розповів про: структуру ЄСІТС, принципи побудови, реєстрацію в системі, Електронний кабінет, Електронний суд та електронне діловодство, акцентуючи увагу на порядку реєстрації в системі, ролях та проблемних моментах, що виникають на цьому етапі роботи із системою.

Окрема увагу слухачів викладач зосередив на засадах функціонування таких підсистем ЄСІТС як єдиний контакт-центр судової влади України, єдина підсистема управління фінансово-господарськими процесами, автоматизованого розподілу та судової статистики, а також наочно продемонстрував особливості роботи з Електронним кабінетом.

Захід був проведений Національною школою суддів на базі Апеляційного суду Київської області.

Отриманими знаннями керівник апарату суду поділилась із працівниками апарату на основі презентаційних матеріалів.

 

Прес-служба