flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Урок справедливості для чотирикласників школи - ліцею № 7 м. Вінниці

19 квітня 2019, 11:00

Господарський суд Вінницької області долучився до Всеукраїнської акції «Урок справедливості».
Членами клубу «Справедливці» стали учні 4-А класу Навчально-виховного комплексу: загальноосвітня школа І-ІІ ступенів-ліцей № 7 Вінницької міської ради ”, які завітали до нашого суду 18 квтіня.
Провели урок суддя Господарського суду Вінницької області Роман Міліціанов та заступник керівника апарату суду Крістіна Слободонюк.
Маленькі справедливці виявились дуже кмітливими, активними та миттєво вжились в ролі арбітрів у вирішенні спору між героями мультфільму «Кінь проти Хом’яка». 
Непідробні емоції, виваженість та наполегливість у доведенні своєї позиції, а також щирий інтерес до того, що відбувається, саме так коротко можна описати враження від спілкування із нашими маленькими гостями.
На згадку учні отримали надліпки клубу «Справедливці».
Сподіваємось, що учасники заходу винесли для себе головний урок: суд - це той орган, який відновлює справедливість.

Проведення Всеукраїнської акціі «Урок справедливості» ініційовано Асоціацією розвитку суддівського самоврядування України (АРССУ) за підтримки Ради суддів України (рішення РСУ від 17.09.2018 №59).
Захід здійснено в рамках реалізаціі грантового проекту «Підвищення обізнаності дітей з діяльністю судів» за підтримки Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Нове правосуддя».

 

Переглянути ФОТОГАЛЕРЕЮ

 

Прес-служба