flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулось навчання з працівниками апарату суду

31 травня 2019, 16:51

В Господарському суді Вінницької області відбулось чергове навчання для працівників апарату суду на виконання плану навчально-практичних заходів з питань організації роботи, антикорупційного законодавства, етичної поведінки та ділового спілкування працівників апарату Господарського суду Вінницької області на 2019 рік.

Захід об'єднав в собі дві теми: "Виконання вимог Закону України "Про захист персональних даних". Передача справ до архіву суду", а в якості модераторів виступили заступник керівника апарату суду Крістіна Слободонюк, спеціалісти сектору з кадрового забезпечення та з питань управління персоналом Людмила Гнатовська та Лілія Войціхова, а також завідувач архіву Вікторія Лукіна.

Під час навчання працівники дізнались актульну інформацію у сфері захисту персональних даних: порядок надання згоди суб'єктами на обробку персональних даних, про випадки, коли персональні дані підлягають обробці без такої згоди, про органи, що здійснюють контроль за додержанням законодавства з питань персональних даних та ін.

В межах другого блоку питань щодо передачі справ до архіву суду доповідачі вичерпно нагадали присутнім про нормативно-правові акти, що регулюють вказані питання, порядок передавання, прийняття справ до архіву, а також строки їх зберігання. 

Заступник керівника апарату суду Крістіна Слободонюк довела статистику щодо передачі судових та номенклатурних справ до архіву станом на 2019 рік та наголосила, що в суді функціонує експертна перевірна комісія, що безпосередньо займається вказаними питаннями.

 

 

Прес-служба