flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Спеціаліст ГСВО підвищила кваліфікацію на навчанні

05 червня 2019, 14:08

Головний спеціаліст сектору з кадрового забезпечення та з питань управління персоналом Лілія Войціхова взяла участь у навчанні «Правила етичної поведінки на публічній службі. Доброчесність та запобігання корупції», що пройшло сьогодні в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій Вінницької області.

В рамках означеної теми учасники заходу розглядали Європейські та світові стандарти правил етичної поведінки публічної служби, питання законодавчого регулювання правил етичної поведінки на національному рівні, а також шляхи та умови публічної реалізації правил етичної поведінки.

Зазначимо, що навчання відбулось згідно з планом-графіком підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за програмою тематичного постійно діючого семінару з питань запобігання та виявлення корупції для уповноважених осіб відповідних підрозділів органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

 

Прес-служба