flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулась фахова зустріч з питань інноваційного розвитку регіону

10 червня 2019, 13:29

Суддя Господарського суду Вінницької області Роман Міліціанов вперше спробував себе в якості судді-спікера та прийняв участь в круглому столі на тему: «Інформаційно-правове та організаційно-управлінське забезпечення інноваційного розвитку регіону».

Серед учасників фахової платформи - провідні науковці, судді, посадові особи державних органів та студенти.

В ході круглого столу обговорювали питання інноваційного розвитку Вінниччини в умовах становлення інформаційного суспільства, організаційно-правові аспекти державного управління інформаційною та інноваційною сферою регіону, інституційного розвитку місцевих органів влади в умовах подальшої децентралізації публічного управління, організаційно-правових аспектів, запровадження електронних технологій та послуг в системі публічного управління, перспектив удосконалення системи професійної підготовки державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, проблем та перспектив формування нової генерації публічних управлінців, теоретичні та практичні аспекти захисту прав людини в інформаційній сфері.

У своїй доповіді Роман Міліціанов, в свою чергу, розповів про електронне судочинство, нинішній стан запровадження Електронного суду та подальші перспективи впровадження Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи.

Крім того, Роман Валерійович зауважив, що Господарський суд Вінницької області відкритий для спілкування з усіма державними установами, навчальними закладами та закликав до співпраці у проведенні спільних комунікаційних заходів.

Круглий стіл проведено 7 червня Вінницьким державним педагогічним університетом імені Михайла Коцюбинського спільно з Науково-дослідним інститутом інформатики і права Національної академії правових наук України.

В рамках зустрічі також відбулась презентація ліцензованої  у Вінницькому державному педагогічному університеті спеціальності 281 "Публічне управління та адміністрування" за освітніми рівнями "Бакалавр", "Магістр", а також аспірантури.

 

Прес-служба