flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Тайм-менеджмент, налагодження ефективної комунікації та запобігання конфліктам. Відбулась професійна підготовка секретарів судового засідання ГСВО

20 вересня 2019, 16:03

Секретарі судового засідання Господарського суду Вінницької області Олена Німенко, Юлія Резніченко та Оксана Матущак взяли участь у триденній професійній підготовці в Національній школі суддів України в м. Києві.

Під час заходу, що проходив з 16 по 18 вересня, підвищували професійну кваліфікацію секретарі судових засідань місцевих (окружних) та апеляційних господарських судів Вінницької, Житомирської, Київської, Черкаської, Чернігівської областей та міста Києва.

Учасники та учасниці навчались тайм-менеджменту та методикам оптимізації часу, правилам побудови балансної моделі життя, яка дозволить уникнути ефекту професійного вигорання, опановували методи побудови стратегії кар’єрного зростання та саморозвитку.

В світлі нещодавніх законодавчих змін, актуальною та цікавою була лекція із застосування нового українського правопису.

Крім того, секретарі судових засідань отримали  рекомендації щодо налагодження ефективної комунікації як з учасниками процесу, так і в колективі, дізнались про правила спілкування зі “складними” відвідувачами суду та опанували техніки, за допомогою яких можна уникнути небажаних конфліктів.

Про види фінансового контролю у сфері запобігання корупції, алгоритм заповнення декларації осіб, уповноважених на виконання функцій держави та місцевого самоврядування, про відповідальність за окремі правопорушення у сфері корупції слухачі та слухачки дізналися під час інтерактивного навчання на тренінгу.

Серед викладачів – провідні фахівці, науковці та судді.

Програма підготовки також включала екскурсію до Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду, а увесь процес професійного навчання супроводжувався цікавими дискусіями та практичними заняттями.

Сповнені нових знань, практичних навичок та позитивних вражень, наші секретарі повернулись до повсякденної справи.

ФОТОГАЛЕРЕЯ

 

Прес-служба