flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ГСВО нагадує порядок подачі документів до суду та ознайомлення з матеріалами справи

26 вересня 2019, 12:22

Нагадаємо, що канцелярія суду розташована на першому та третьому поверхах.

На першому поверсі здійснюється прийом документів (позовних заяв, звернень, запитів тощо) від представників сторін по справах, розгляд яких не здійснюється в день звернення або по справах, розгляд яких закінчено.

Також в канцелярії на першому поверсі здійснюється видача копій процесуальних документів по справах, які перебувають в провадженні та провадження по яких закінчено. Видача таких документів здійснюється після письмового звернення (заява, клопотання) та сплати судового збору (у разі необхідності)  на наступний день після звернення з 14-00 год.

У разі звернення з заявою (клопотанням) про видачу копії процесуального документу (рішення, ухвали тощо) в день винесення судом такого процесуального документу, його видача здійснює на наступний день після спливу процесуального строку для його виготовлення після 14-00 год.

На третьому поверсі здійснюється прийом документів від представників сторін у справах, розгляд яких призначено на поточний день згідно з графіком розгляду справ.

Ознайомлення представників сторін з матеріалами справ, які перебувають в провадженні та провадження у яких закінчено, здійснюється на четвертому поверсі суду  в спеціально облаштованому приміщенні після 14-00 год. наступного дня після подачі відповідної зави (клопотання). У разі виникнення необхідності в ознайомленні з матеріалами справи в день подання відповідного звернення, час такого ознайомлення погоджується в індивідуальному порядку з відповідним секретарем судового засідання.

У разі виникнення необхідності після ознайомлення з матеріалами справи в отримання ксерокопій документів, які знаходяться в матеріалах справи, їх видача здійснюється після сплати судового збору у відповідності до приписів Закону України «Про судовий збір». Сплату судового збору можна здійснити у відділенні банку, який розташований в цій же будівлі (вхід від вул. Пирогова) або у будь-якому іншому банку.

Інформацію про сплату судового збору та реквізити останнього можна отримати в канцелярії суду на першому та третьому поверхах, на інформаційному стенді на першому поверсі та в інформаційному кіоску, а також на офіційному сайті суду в мережі Інтернет за посиланням https://vn.arbitr.gov.ua/sud5003/.

На сьогодні також діє Єдиний інформаційно-довідковий центр Судової влади України, що надає громадянам можливість отримати інформацію телефоном з єдиного централізованого інформаційного джерела за єдиним безкоштовним номером 0 800 501 492.

 

Загальний графік роботи суду:

Понеділок – четвер з 09:00 до 18:00 год.

П'ятниця  з 09:00 до 17:00 год.

Перерва з 13:00 до 13:45 год.

 

Канцелярія, що знаходиться на 1 поверсі, працює з 09:00 до 17:00 год. без обідньої перерви, в п'ятницю - з 09:00 до 16:00 год. без обідньої перерви.

 

Позовні заяви та документи, що потребують процесуального вирішення, приймаються канцелярією 1 поверху з понеділка по четвер з 09:00 до 17:00 год. без обідньої перерви, в п'ятницю - з 09:00 до 16:00 год. без обідньої перерви.

 

Шановні учасники судових проваджень, з урахувнням зазначених графіків роботи установи та її окремих підрозділів, позовні матеріали та докумени для реєстрації просимо приносити завчасно, виходячи з розрахунку щонайменше 30 хвилин часу, необхідного для опрацювання  одного пакету документів (реєстрація, сканування, занесення до БД "Діловодство спеціалізованого суду", передача судді).

Дякуємо за розуміння!