flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулось навчання для державних службовців суду

11 жовтня 2019, 16:39

10 жовтня відбулось навчальне заняття для державних службовців Господарського суду Вінницької області щодо проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців категорії "Б" і "В" за 2019 рік.

Модераторами заходу виступили заступник керівника апарату суду Крістіна Слободонюк та головний спеціаліст сектору з кадрового забезпечення та з питань управління персоналом Людмила Гнатовська.

Слухачі детально дізнались про актуальні зміни в законодавстві щодо проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців та про основний алгоритм дій, якого повинні дотримуватись при оцінюванні.

Присутнім державним службовцям був продемонтрований відеоролик щодо порядку та дій під час проведення оцінювання, а також проведено короткий інструктаж щодо заповнення форми результатів виконання завдань державними службовцями.

Навчальне заняття проведено відповідно Плану навчально-практичних заходів з питань організації роботи, антикорупційного законодавства, етичної поведінки та ділового спілкування працівників апарату  Господарського суду Вінницької області  на 2019 рік.

ФОТОГАЛЕРЕЯ 

 

Прес-служба