flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День відкритих дверей в ГСВО для студентів Фінансово-економічного університету

07 листопада 2019, 14:58

6 листопада 2019 року Господарський суд Вінницької області гостинно відчинив двері для  студентів третього та четвертого курсу Фінансово-економічного університету у супроводі викладача права Туза Ігоря Петровича.

Зі структурою та роботою суду майбутніх правників познайомили заступник керівника апарату суду Крістіна Слободонюк та прессекретар Олеся Слободян.

Заступник керівника апарату суду Крістіна Слободонюк розповіла гостям про будову судової системи України, основні аспекти роботи та специфіку справ, що відносяться до юрисдикції господарського суду, структуру та штатну чисельність суддів та апарату, звернувши увагу на те, яким чином можна стати суддею, помічником судді чи потрапити на державну службу до суду.

Після короткого знайомства гості мали можливість бути присутніми в судових засідання під головуванням суддів Юрія Яремчука та Романа Міліціанова, адже вивчений теоретичний матеріал найкраще закріплюється на практиці.

Студенти спостерігали за порядком ведення судового засідання, за діями суддів, секретаря судового засідання та сторін, а згодом спілкувалися із суддями.

Далі майбутнім юристам була запропонована ознайомча екскурсія приміщенням суду. Гості оглянули одне із приміщень архіву суду, дізнались про основні завдання та функції відділу узагальнення судової практики, статистики та інформаційно-аналітичного забезпечення суду, загального відділу «Канцелярія».

Про особливості роботи відділів учасники заходу довідались із перших уст від спеціалістів відділу узагальнення судової практики, статистики та інформаційно-аналітичного забезпечення суду та загального відділу «Канцелярія» Валерія Гнири, Олени Макаренко та Юлії Вишневської.

Сподіваємось, що знайомство із Госпдарським судом Вінницької області принесло студентам і нові корисні знання, і позитивні враження!

Переглянути ФОТОГАЛЕРЕЮ

 

Господарський суд Вінницької області завжди готовий допомагати у знайомстві майбутніх юристів із судовою гілкою влади.

Контакти пресслужби: (0432) 558-000 та (0432) 558-008.


 Пресслужба