flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Господарський суд Вінницької області та Вінницький торговельно-економічний інститут підписали Договір про співробітництво

11 листопада 2019, 17:14

В п’ятницю, 8 листопада, до Господарського суду Вінницької області завітали студенти-правники Вінницького торговельно-економічного інституту Київського національного торговельно-економічного університету разом із директором Наталією Замковою та викладачами Тетяною Сухореброю і Ольгою Мельничук.

Метою зустрічі стало підписання угоди про співробітництво між судом та навчальним закладом.

Після короткого знайомства гостям була запропонована ознайомча екскурсія приміщенням суду, яку провели керівник апарату суду Марина Миколюк та заступник керівника апарату суду Крістіна Слободонюк.

Щоб ознайомити гостей зі структурою та працівниками установи, гостям була продемонстрована відповідна презентація.

В ході екскурсії студенти на чолі із ректорсько-викладацьким складом дізнались про основні завдання та функції канцелярії суду, відділу узагальнення судової практики, статистики та інформаційно - аналітичного забезпечення суду та сектору з кадрового забезпечення і з питань управління персоналом, відвідали одне із приміщень архіву суду,  а також залу судових засідань та навіть сфотографувались в суддівських кріслах.

У підсумку зустрічі було підписано Договір про співробітництво між Господарським судом Вінницької області та Вінницьким торговельно-економічним інститутом КНТЕУ. Угоду підписали голова суду Федір Колбасов та директор інституту Наталія Замкова.

Умовами Договору передбачено співробітництво між сторонами щодо спільних навчальних, наукових та прикладних проектів, проходження практики студентами, стажування студентів та викладачів, сприяння працевлаштуванню студентів і випускників Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ. Крім того, визначено заходи, які здійснюватимуться сторонами для реалізації даного Договору, матеріально-технічне забезпечення співробітництва, права та обов’язки сторін, а також умови здійснення та забезпечення спільної діяльності.

Натхненні приємною та плідною зустріччю, сподіваємось на не менш продуктивну та цікаву співпрацю!

ФОТОГАЛЕРЕЯ

 

Пресслужба