flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Господарського суду Вінницької області завітали майбутні юристи

19 листопада 2019, 17:05

Для Господарського суду Вінницької області осінь завжди насичена цікавими подіями, зокрема, саме на цей період припадає найбільша кількість проведених Днів відкритих дверей. Звичайно, в першу чергу, це пов'язано із початком навчального року у середніх та вищих навчальних закладах і бажанням дітей та молоді вчитись, пізнавати нове та розвиватись, а ми, у свою чергу, радо цьому сприяємо.

Отже, Дні відкритих дверей у Господарському суді Вінницької області тривають і 19 листопада по нові знання та цікавий досвід до суду завітали студенти-правники четвертого курсу Донецького націонвльного університету імені Василя Стуса разом із викладачем Інною Легкодух.

Зустріли гостей та провели екскурсію судом заступник керівника апарату суду Крістіна Слободонюк та прессекретар Олеся Слободян. 

Формат заходу, втім як завжди, передбачав коротке знайомство зі структурою суду, суддями  та апаратом, далі - огляд одного із приміщень архіву суду, загального відділу "Канцелярія", відділу узагальнення судової практики, статистики та інформаційно - аналітичного забезпечення суду та сектору з кадрового забезпечення і з питань управління персоналом.

Крім того, мабутні юристи відвідали судові засідання під головуванням суддів Романа Міліціанова та Юрія Яремчука, поспілкувались із суддями та мали можливість поставити питання, які їх цікавили.

В результаті, майбутнє покоління правників отримало відповіді на питання хто може стати суддею, який порядок прийому на роботу помічника судді чи секретаря судового засідання та їх основні обов'язки, а також яким чином відбувається розгляд справи в господарському суді.

Варто зазначити, що спілкування зі студентською молоддю протягом всієї екскурсії було напрочуд леким та невимушеним, "приправленим" жартами та гарним настроєм. Ми зробили багато гарних фото, які можна переглянути в фотогалереї, та отримали заряд позитиву на увесь день.

Сподіваємось, що і нашим гостям було цікаво, пізнавально та комфортно в стінах суду.

Чекаємо на нові зустрічі.

ФОТОГАЛЕРЕЯ

 

Пресслужба