flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя ГСВО взяла участь у семінарі щодо проблемних питань виконавчого провадження

25 листопада 2019, 15:41

Суддя Господарського суду Вінницької області Ольга Нешик взяла участь у семінарі на тему: "Проблемні питання щодо застосування Закону України "Про виконавче провадження", що відбувся у Північно-західному апеляційному господарському суді.

Серед учасників семінару – судді господарських судів Північно-західного апеляційного господарського округу, представники Рівненського міського відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Рівненській області, представники головного управління Державної казначейської служби України у Рівненській області,  судді і працівники Північно-західного апеляційного господарського суду та приватні виконавці.

В якості спікерів виступили судді Північно-західного апеляційного господарського суду та начальник Рівненського міського відділу Рівненського міського відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Рівненській області.

Під час заходу учасники обговорили ряд актуальних та проблемних питань виконавчого провадження, зокрема, особливі випадки застосування Закону України "Про виконавче провадження", співвідношення виконавчого провадження та провадження у справі про банкрутство, скарги на дії органів виконання судових рішень, особливості суб'єктного складу, правові висновки Великої Палати Верховного Суду щодо проблемних питань застосування Закону України "Про виконавче провадження".

У підсумку, було обговорено покроковий алгоритм практичного та єдиного застосування положень законодавства у сфері примусового виконання рішень.

 

Пресслужба