flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Господарський суд Вінницької області взяв участь у Ярмарку вакансій

29 листопада 2019, 17:07

28 листопада 2019 року Господарський суд Вінницької області взяв участь у 15 Ярмарку вакансій, який відбувся в Центрі культури та дозвілля Вінницького національного аграрного університету.

Презентували суд як потенційне місце роботи для випускників навчального закладу заступник керівника апарату Господарського суду Вінницької області Крістіна Слободонюк та головний спеціаліст Олеся Слободян.

В результаті плідного спілкування, студенти дізнались  про наявні вакансії, порядок їх зайняття та перспективи кар'єрного зростання, а також про можливості проходження практики, а команда Господарського суду Вінницької області отримала надію на поповнення кваліфікованими кадрами.

Загалом у заході взяли участь понад 70 потенційних роботодавців, що мало на меті сприяння галагодженню діалогу між роботодавцями та студентами випускних курсів денної форми навчання для їх подальшого працевлаштування та надання здобувачам вищої освіти можливості якомога більше дізнатись про діяльність підприємств, отримання інформації про наявні вакансії, програми стажування і проходження виробничої практики.

 

Пресслужба