flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники ГСВО відвідали дитячий будинок "Малятко"

20 грудня 2019, 17:21

Хоча День Святого Миколая вже минув, судді та працівники апарату Господарського суду Вінницької області вирішили, що дива повинні тривати та відвідали вихованців дитячого будинку «Малятко» у Вінниці.

У будинку виховуються найменші від нуля до шести років, а також дітки-інваліди від шести до чотирнадцяти років.

Від усього нашого дружнього колективу ми привезли іграшки, смаколики, канцелярське приладдя та необхідні речі. Звісно, малюки були раді таким подарункам, але вважаємо, що все ж найціннішою для діток була увага та теплі емоції, посмішки та час, проведений разом з небайдужими дорослими.

Хоча, якщо відверто, в емоційному плані було нелегко, адже у кожного вихованця дитячого будинку своя, зовсім не дитяча, історія життя та доля. І тут варто віддати належне працівникам установи, які роблять таку нелегку і таку благородну справу.

Хочеться вірити, що попереду діток чекає світле та безхмарне майбутнє. Навіть не так, ми точно знаємо, що у них все буде гаразд завдяки турботливому персоналу, допомозі та підтримці небайдужих.  Давайте робити добрі справи, адже це так надихає та сповнює наше життя сенсом! Разом – ми сила!

P.S. Господарський суд Вінницької області відвідав дитячий будинок вперше, однак впевнені, що це лише початок гарної традиції. Далі буде…

ФОТОГАЛЕРЕЯ

 

Пресслужба