flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В ГСВО відбулось навчання щодо новел Інструкції з діловодства

03 лютого 2020, 15:17

31 січня 2020 року в Господарському суді Вінницької області відбулось навчальне заняття для працівників апарату на тему «Особливості внесених  змін та нововведень, які передбачаються  Інструкцією з діловодства».

Модераторами заходу виступили заступник керівника апарату суду Крістіна Слободонюк та спеціаліст загального відділу «Канцелярія» Анна Шушкова.

Так, наказом ДСА України №814 від 20.08.2019 року була затверджена «Інструкція з діловодства в місцевих та апеляційних судах» зі змінами  внесеними наказом від 24 грудня 2019 року №1196 «Про внесення змін до Інструкції з діловодства в місцевих та апеляційних судах України».

Інструкція встановлює порядок автоматизованої (електронної) обробки, обліку та контролю документів, судових справ за допомогою автоматизованої системи документообігу суду і ведення діловодства в паперовій формі.

За допомогою відповідної слайдової презентації учасники заходу змогли не лише наочно та детально ознайомитись зі всіма нововведеннями Інструкції, але і обговорити проблемні питання у її застосуванні.

Заняття проведено відповідно до плану навчально-практичних заходів з питань організації роботи, антикорупційного законодавства, етичної поведінки та ділового спілкування працівників апарату Господарського суду Вінницької області на 2020 рік.

 

Пресслужба